Microsoft Office Android İçin Geldi Yakında Google Play'de ve AndroidKalemde!





Dünyanın yazılım devi Microsoft, geçtiğimiz günlerde iOS için sunduğu Office Mobile uygulamasını, Android cihazlar için de uyumlu hale getirdi.


Özellikle iş yaşamında sıklıkla kullanılan programlardan biri olan Office, artık cep telefonlarındaki yerini de aldı. Geçtiğimiz ay iPhone kullanıcıları için Office 365'in Mobil uygulamasını kullanıma sunan Microsoft, aynı uygulamayı biraz üzerinde çalışarak Android platformlar için de geliştirdi. Tabi bu uygulamaları cep telefonundan kullanabilmek için Office 365 kullanıcısı olmak gerekiyor. Bu programı kullananlar, Office Mobile uygulamasını da ios ve Android cep telefonları üzerinden ücretsiz olarak kullanabiliyor.


Office Mobile, normal program kadar kapsamlı bir kullanım sunmuyor. Word, Excel vePowerPoint kullanılabilen uygulamada, belgeler üzerinde düzenlemeler de yapılabiliyor. Oldukça kolay bir kullanım söz konusu olsa da, kısıtlı olduğu gözlerden kaçmayan Office Mobile, en azından belgeler üzerinde son değişiklikleri yapmak isteyenlere her an her yerde yardımcı olabilecektir. Android için Office Mobile, Google Play Store üzerinden indirme hazır. Ancak Office 365 kullanıcısı olmadan ücretsiz kullanımın söz konusu olmadığını unutmamalısınız.

0 yorum:

Benzer Yayınlar

 

Copyright @ 2013 AndroidKalem.

Designed by Templateism | MyBloggerLab | Distributed by Rocking Templates