Advanced Mobile Care - Android İçin Güvenlik Uygulaması


Androidkalem.blogspot.com  bedava apk indir

Merhaba arkadaşlar sizlere bir güvenlik programı olan Advanced Mobile Care'i tanıtacağım.Öncelikle program sadece bir virüs programı değil bir çok özelliğe sahip ve çok başarılı bir ürün.Türkçe dil seçeneği sayesinde zorlanmadan kullanabilirsiniz.Hızlı arayüzü telefonunuzda fazla ram kaybına neden olmaz ürünün özelliklerini sıralamak gerekirse :

 Mobil Anti-virüs virüs saldırılarından gerçek-zamanlı korunma sağlar. Bir dokunuşluk anti-virüs taraması aygıtınızı virüslerden, kötücüllerden, casus yazılımlardan, ve şüpheli uygulamalardan korur. Bir dokunuşluk tarama Android sisteminizi hızlandırmak için ayrıca belleği, önbelleği ve çöp dosyaları temizler.


Oyun Hızlandırıcı oyunlarınızı başlatmadan önce bellek serbest bırakır. Android cihazlar için o bir Oyun Güçlendiricidir, yani oyunların kesiksiz veya oyun-oynama kargaşası olmaksızın daha düzgün çalışmaları için oyunlarınızı Oyun Hızlandırıcı ile başlatın.


Görev Sonlandırıcı bir dokunuş ile belleği yoğun kullanan ve çok pil harcayan uygulamaları kapatır.


Hırsızlığa-karşı kaybolan telefonunuzu bulmanızı sağlar, kaybolan telefonu uzaktan denetler.


Pil Koruyucu pil ömrünü uzattığı gibi, kullanıcıları hangi uygulamaların en fazla pil tükettiği hakkında bilgilendirir. Ayrıca ne kadar pil gücü kaldığını bilmenizi sağlar ve düşük pil gücü uyarısı verir. 

Uygulama Yöneticisi APK dosyalarını toplu silebilir, uygulamaları SD Kartına taşıyabilir, ve uygulamaları toplu olarak kaldırabilir.

Gizlilik Danışmanı tarama yapar ve kişisel veri, kişiler, konumlar ve SMS gibi kişisel bilgilerinize ulaşan tüm uygulamaları görüntüler.


Bulutta Yedekleme ve Geri Yükleme kişileri ve arama günlüklerini eski cihazınızdan yeni cihaza yedekleyebilir ve geri yükleyebilir.


Arama Engelleme kişilerden olmayan veya kara listede olan istenmeyen aramaları engeller, böylece sizde istenmeyen aramalar tarafından rahatsız edilmemiş olursunuz.




EKRAN GÖRÜNTÜLERİ











0 yorum:

Benzer Yayınlar

 

Copyright @ 2013 AndroidKalem.

Designed by Templateism | MyBloggerLab | Distributed by Rocking Templates