Android için Krep Hazırlama Oyunu-Android kalem





Pancakes, lezzetli ve heyecanlı bir Android oyunudur. Oyun içerisinde yapmanız gereken, müşterilerinizin verdiği siparişlere göre havadan gelen krepleri doğru sırayla yakalayarak dev krepler oluşturmak. Yakalamanız gerekenler sadece kreple sınırlı değil. Aldığınız siparişe göre yakalamanız gereken kreplerden sonra oluşan dev krepin üstünü kapatmalısınız.
Bu tür oyunların ortak özelliği olarak, oyun gittikçe daha da zorlaşmaktadır. Kaçırdığını her krep için, daha yüksek krep kuleleri yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle siparişe göre havadan gelen krepleri doğru olarak eklemeye çalışmalısınız.
Oyun içerisinde 150'den fazla ücretsiz oynayabileceğiniz bölüm ve 400 adet ücretli bölüm bulunmaktadır. Ayrıca ek olarak 10 farklı malzeme ve 30 adet kilidini açabileceğiniz malzeme bulunmaktadır. Kilitli malzemeleri açarak hazırlayacağınız kreplerin daha güzel ve daha yüksek olmasını sağlayabilirsiniz.
Oynadıkça bağımlısı olacağınız oyunda 3 yıldızlı puanlama sistemi mevcuttur. Aldığınız puanın yüksekliğine göre hak ettiğiniz yıldız seviyesi belirleniyor ve buna göre ödüller kazanabiliyorsunuz. Bu nedenle sürekli 3 yıldız alarak mağazadan daha fazla malzemenin kilidini açma fırsatı yakalayabilirsiniz. Oyunun kontrol mekanizması oldukça rahat ve dengeli.
Farklı ve eğlenceli bir oyun arayışındaysanız Pancakes sizin için iyi bir tercih olacaktır. Android telefon ve tabletlerinizüzerinde Pancakes oyununu oynamak isterseniz hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


0 yorum:

Benzer Yayınlar

 

Copyright @ 2013 AndroidKalem.

Designed by Templateism | MyBloggerLab | Distributed by Rocking Templates