HTC DESİRE C İNCELEMESİ





Android 4.0
Telefonun en önemli özelliklerinden biri android 4.0 kullanıyor olması.Şuan piyasada bu fiyata satılan ürünlerin çoğu android 2.2 veya 2.3 kullanıyor fakat Htc Desire C 4.0 kullanıyor bir sonra ki güncellemde 4.1'de olabilir belki..


Beats Audio
Müzik ve video oynatmada kuşkusuz sektörün en iyi firmalarından olan Beats Audio desteği ile size çok güzel bir ses deneyimi sunuyor fakat sadece kulaklık modunda çalışyıor bu özellik.Ayrıca Htc'nin yeni modellerinde artık Beats Audio kullanmadığınıda belirtmek isterim.


NFC Teknolojisi
Türkçeye Yakın Alan İletişimi olarak çevrilen NFC yeni nesil bir kablosuz iletişim teknolojisidir. NFC ile mesajlaşma, hesap ödeme gibi çeşitli işlemler yapılabiliyor. Desire C 'de bu teknolojiyi destekleyen telefonlar arasında yerinde alıyor.

25 GB Dropbox
Dropbox bir bulutla yedekleme servisidr yani bilgilerinizi bir cd harici hard disk yada usb bellek kullanmaya gerek duymadan internet üzerinde depolamanıza olanak sağlıyor daha sonra tablet,telefon veya pc'ile sadece internet bağlantısı üzerinden erişebiliyorsunuz Desire C tüm kullanıcılarına 25 gb alan hediye ediyor.

Uzun Pil Ömrü
1230 mAh batarya ile kullanıcılarına çok daha uzun bir pil ömrü sağlıyor Desire C ortalamanın gerçekten üstünde 3g kapalı şekilde sadece wifi modunda 2-3 gün kadar pili dayanıyor 

3'5 ınc Ekran
Günümüzde her ne kadar 4.0 inç ekranlar çoğalsada günlük kullanımda gayet yeterli olduğunu düşünüyorum

ARM Cortex A7 İşlemci
Desire C 600 mhz hızında ARM Cortex A7 İşlemci ile satışa sunuluyor. 600 mhz hız çok tatmin olmasa da Fiyat/Performans açısından ortalamanın üstünde diyebiliriz. Telefon işlemci hızına göre çok hızlı çalışıyor denilebilir. Burada HTC firmasını yazılım optimizasyonu yönünden tebrik etmek gerekli.

Kod:
Smartbench Skor:

Oyun Performansı: 1036
Productivitiy: 826
Kod:
Quadrant Skoru: 1415
Kod:
Antutu Benchmark: 1787

Kamera ve Video Performansı
Bence telefonun en kötü yönü kamera ve video performansı  flash desteği yok ön kamera olmaması fiyat/performans açısından normal fakat video kaliteside ortalamanın altında kamera performansı ortalama fakat en azından odaklama olmalıydı.

HTC Sense 4.0
HTC firmasının muhteşem arayüzü Sense'nin son sürümü olan 4.0 Desire C'de bulunuyor. Eğer telefonun yazılımsal görünümüne önem veriyorsanız bu detayı da değerlendirmeniz de fayda var.

Son Söz
Eğer yüksek paralar vermeyip Android 4.0 işletim sistemli kaliteli müzikler dinleyebileceğiniz uzun pil ömürlü ve ortalama boyutlarda bir telefon arıyorsanız Htc Desire C tam aradığınız telefon



Telefonun şuan Teknosa fiyatı  449,00 TL (KDV DAHİL) 

Bir başka incelemede görüşmek üzere..


arama sonuçları : http://androidkalem.blogspot.com/2014/01/htc-desire-c-incelemesi.html








2 yorum:

Benzer Yayınlar

 

Copyright @ 2013 AndroidKalem.

Designed by Templateism | MyBloggerLab | Distributed by Rocking Templates