Photosphere Live Wallpaper Apk İndir - Kendi Resimlerinizi Canlı Duvar Kağıdı Yapın




Kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen Photosphere live wallpaper tamamen ücretsiz bir uygulama uygulama sayesinde kendi çektiğiiniz fotoğrafları canlı duvar kağıdı yapabileceksiniz.


Canlı duvar kağıdının ayarlar kısmına geldiğinizde Image, Custom Image gibi seçenekler mevcut. Image kısmında canlı duvar kağıdının kendi sunduğu görüntüler yer alırken, Custom Image kısmını aktif eder ve Click to Select Image yazan yere tıklarsanız kendi resimlerinizi panaromik bir görüntü verebiliyorsunuz üstelik 360 dereceden. Oldukça iyi bir fikre sahip olan bu duvar kağıdı sensörlerlede uyumlu çalışıyor. Örneğin ana ekrandayken telefonu yukarı aşağı eğerseniz ve varsayılan görüntü kullanılıyorsa veya kendi seçtiğiniz resim varsa bunu sanki 3 boyutlu olarak gösteriyormuş gibi ayarlıyor ve bu özelliğide kusursuz bir şekilde çalışıyor.

Photosphere Live Wallpaper’ı aktif hale getirmek için ana ekranda herhangi bir boş alana uzunca basık tutun. Ardından çıkan ekranda canlı duvar kağıtlarını seçerek Photosphere Live Wallpaper‘ı bulup aktif edin.


EKRAN GÖRÜNTÜLERİ










0 yorum:

Benzer Yayınlar

 

Copyright @ 2013 AndroidKalem.

Designed by Templateism | MyBloggerLab | Distributed by Rocking Templates