Top Eleven - Futbol Menajeri Oyunu


Son dönemlerde mobil oyun oynama oranı oldukça arttı ve Top Eleven'da en çok oynana mobil oyunlardan birisi.Oyunu tüm dünyada 10 milyonu aşkın kişi indirmiş.Top Eleven oyununda kendi takımınızı kurup menajerlik yapıyorsunuz liginizde şampiyon olabilir hatta kendi stadınızı kurup transferler yapabilirsiniz.Oyun sadece internet üzerinden oynanılıyor.



Top Eleven'de oyuncuların maç sırasından taktiksel yerleşiminden tutunda , takımının deplasmanda yada kendi sahasında hangi formayı giyebileceğine kadar pek çok ayrıntıyı tek tek düzenleyebilmeniz oyuna ayrı bir güzellik katmış.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :




Play Store'da ki en detaylı menajerlik oyunlarından biri olan top eleven'da yapabileceklerinizi maddeler halinde vermek gerekirse :

ÖZGÜRCE OYNA
Günlük enerji veya başka limitler yok – istediğin gibi oyna. Kalıcı oyuncularla sürdürülen bir dünyada yer al, her zaman, her yerde!

TAKIMINI EĞİT VE TAKTİKLERİNİ GELİŞTİR
Takımını eğit ve taktiklerini geliştir, sonra bu mükemmel stratejiyi her maçta uygula. Rakibinin saha dizilişini yalnız maçtan önce değil, maç sırasında da takip et!

STADYUM VE TESİSLERİ İNŞA ET VE GÜNCELLE
Takımınıza yakışan bir stadyum inşa edin. Seyirci sayınızı arttıracak tesisler yaptırın ve takmınızı sağlık paketleri ve alt yapı takımınız ile destekleyin.

BÜTÜN MAÇLARINIZI CANLI İZLEYİN
Bütün maçlar canlıdır. Düzenlenen maçınızı izleyin ve takımınızı destekleyin. Arkadaşlarınızın desteğini alın ve oyuncu ve saha diziliş değişikliği yapın – hepsi canlı!

OYUNCU ALIN VE SATIN
Açık arttırmalara katılın ve rakiplerinizekarşı teklif verin. En iyi oyuncuları ya da takımınızı yükseltecek oyuncuları satın alın!

TAMAMEN ÖZELLEŞTİRİN
Kulübünüze isim verin ve kendi logo ve formanızı tasarlayın. Ama bu kadarla kalmayın: oyuncularınızın adını, ırkını ve hatta forma numarasını da değiştirin. Takımınızın tüm kontrolü sizde olsun!

GERÇEK FUTBOL KULÜPLERİNİN RESMİ ÜRÜNLERİNİ SATIN ALIN
Hiç Real Madrid’in renklerindeki bir takıma öncülük etmeyi hayal ettiniz mi? Top Eleven’da Real Madrid, Liverpool, Milan, Arsenal, Porto, Boca Juniors ve bunun gibi gerçek kulüplerin forma ve logolarını kullanın!

ARKADAŞLARINIZLA OYNAYIN
Arkadaşlarınızla dostluk maçlarında yarışın ya da kendi maçlarında onları destekleyin!

0 yorum:

Benzer Yayınlar

 

Copyright @ 2013 AndroidKalem.

Designed by Templateism | MyBloggerLab | Distributed by Rocking Templates